Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Suunto D4i Novo – stijlvol onder én boven water

Suunto heeft de D4i-lijn uitgebreid met twee stijlvolle uitvoeringen voor elke gelegenheid – onder én boven water! 

De Suunto D4i Novo, een van de meest populaire wristop duikcomputers van Suunto, is nu ook leverbaar met een nieuwe stijlvolle ring.

Keuze uit twee elegante combinaties

De frisse, vergulde roestvrijstalen ring van de Suunto D4i Novo met witte siliconen polsband ziet er niet alleen stijlvol uit wanneer je de kleurrijke onderwaterwereld bewondert maar geeft ook je dagelijkse outfit stijl.

Met de donkere, warm verkoperde ring met zwarte siliconen polsband accentueer je op robuuste manier je stijl – of je nu een duikpak draagt of je in een meer urban setting bevindt.

«Met deze klassieke, premium uitvoering van de alom bekende en herkenbare Suunto D4i Novo luisteren we naar onze klanten die graag een duikcomputer wilden die aansluit bij hun stijl en die ze bij iedere gelegenheid kunnen dragen,» vertelt Tuomas Reivo, Dive Product Manager bij Suunto.

Populaire allrounder

Suunto D4i Novo is een van de meest populaire duikcomputers van Suunto. De perfecte combinatie van duikfuncties in een polshorloge maakt het een geweldige alleskunner. Met vier duikmodi en de optie voor slangloze flesdrukmeting is de Suunto D4i Novo een geweldige keuze voor duikers die op zoek zijn naar een lichtgewicht, betrouwbare en stijlvolle wristop duikcomputer voor recreatief duiken.

De Suunto D4i Novo Light Gold en Copper zijn leverbaar vanaf juni 2018. De adviesverkoopprijs is 559 euro.

Meer weten?

D4i Novo Light Gold
D4i Novo Copper

1 reactie

  1. Avatar

    Is dit ook voor een smalle vrouwenpols of is het een enorme kast?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief