Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Suunto Black Friday Deals

Profiteer nu van 30% korting op Suunto D-serie duikcomputers zoals de Suunto D4i Novo, Suunto D6i Novo en Suunto DX.  Black Friday was nog nooit zo leuk voor duikers!

Wat denk je bijvoorbeeld van de Suunto D4i Novo?

De Suunto D4i Novo wordt geleverd in een reeks frisse kleuren en met een zachte, comfortabele siliconen polsband voor de perfecte pasvorm. Deze robuuste en lichtgewicht duikcomputer met een elegant uiterlijk staat bekend als de geweldige alleskunner, dankzij de handige functies zoals de freedive-modus en de optionele draadloze luchtintegratie.

Of ga jij voor de Suunto D6i Novo met zijn serieuze duikfuncties en zijn robuuste stalen behuizing?

De verfijnde Suunto D6i Novo is bij uitstek de duikcomputer in horlogeformaat als voor degenen die duiken serieus nemen. Met een 3-D tilt-gecompenseerd digitaal kompas en optionele draadloze luchtintegratie, is de Suunto D6i de favoriet van vele professionele duikers. Kies uit een comfortabele siliconen polsband of de extreem duurzame Zulu-strap, die oorspronkelijk ontworpen is voor militair gebruik. Naast dat de Suunto D6i een full-featured duikcomputer is, is de Suunto D6i ook een stijlvol ontworpen horloge dat er goed uitziet – zowel op kantoor als tijdens een live-aboard.

Of kies je voor de ultieme duikcomputer van horlogeformaat?

De Suunto DX, gebaseerd op de bekroonde Suunto D9tx, is de ultieme tool voor duikers in open circuit en rebreather. Het is de allereerste in zijn soort met CCR-compatibiliteit. Het hoogwaardige ontwerp en de hoogwaardige materialen, gecombineerd met het Suunto Fused™ RGBM, maken het een onmisbaar instrument voor je duikmissies en dagelijkse avonturen. Ben je klaar om een nieuw territorium te veroveren?

Profiteer tot en met 2 december 2018 van de Black Friday korting!

Ga daarom snel langs bij je Suunto Dealer

Wil je op het gemak alle verschillen bekijken? Klik hier!

Dit bericht delen

Avatar
AmilcoSports

AmilcoSports is distributeur van de premium merken Suunto, Aqua Lung, Bare en MetalSub.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *