Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Sub Zero bij het OFFT in maart

Op vrijdag 9 maart is de laatste OFFT (Onderwater Foto en Film Team) bijeenkomst van dit seizoen – dit keer in Nieuwegein. Kleed je warm aan, want het thema van de avond is Sub Zero! Onderwaterfotografe Marion Haarsma zal met haar mooi en ijskoude foto’s vertellen over haar avonturen in Spitsbergen. Nancy van Olffen bijt het spits(bergen) af.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

20.15 uur            Inloop

20.30 uur            Nancy van Olffen deed afgelopen jaar mee aan het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en behaalde een mooie 9e overall positie. Ze laat een aantal van haar foto’s aan je zien.

20.45 uur            Photo of Fame is intussen een vast onderdeel van de OFFT-avond. Bezoekers brengen op een usb-stick één foto mee waaruit de organisatie drie foto’s selecteert die kort worden besproken. De zaal kiest de beste of leukste foto!

21.00 uur            Ze wordt soms wel de Koningin van de onderwaterfotografie genoemd, Marion Haarsma. Marion begon eerst met een Super-8 camera te filmen, maar schakelde al snel over naar fotografie. Ze is vaak op buitenlandse duikbestemmingen en publiceert hierover regelmatig in Onderwatersport Magazine. Zij neemt je onder en boven water mee naar de koude wateren van Spitsbergen en laat je een aantal van haar mooiste foto’s zien.

21.30 uur            Met de OFFT-borrel kun je nog even gezellig met elkaar napraten en plannen maken voor een volgende foto- of filmduik.

De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie:
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein Zuid

De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

De OFFT-avond wordt georganiseerd door Aquashot, DuikeninBeeld, NOB, Onderwaterhuis.NL en Onderwatersport Magazine.

1 reactie

  1. Avatar

    Dank voor het plaatsen van de aankondiging. Ik ga er naar toe nu het weer in de buurt is!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief