Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Stuur je zeepaardfoto’s in voor de Guylian-wedstrijd!

Alle zeepaardjes verzamelen! Guylian organiseert de zesde editie van de Seahorses of the World fotowedstrijd

pygmee2_moalboal

Foto: Edwin van der Sande

De Guylian Seahorses of the World fotowedstrijd is een tweejaarlijkse wedstrijd met als thema de zeepaardjes. Samen met NELOS en Project Seahorse wil Guylian met deze wedstrijd de aandacht vestigen op de bedreigde zeepaardjes en het werk van Project Seahorse dat zich tot doel heeft gesteld deze diersoort en hun habitat te beschermen.

Je kunt je (maximaal vijf) beste zeepaardjesfoto’s insturen. Alle informatie plus het deelnameformulier vind je op de website. Sowieso worden ze vertoond in de online gallery van Guylian.  Deelnemen kan nog tot en met 8 november.

Prachtige prijzen
Dankzij NELOS, Scubapro, Guylian en Project Seahorse zijn er mooie prijzen te winnen. Je kunt meedoen in drie categorieën.

De Jury Prijs beloont de drie beste foto’s met een Scubapro product, een heerlijke chocoladepakket en een bon voor een lokale duikwinkel, beschikbaar gesteld door Guylian. Inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury bestaande uit onderwaterfotografen, duikers en leden van Project Seahorse.

De Publieksprijs is gebaseerd op hoeveel likes een inzending krijgt op Facebook. Er wordt een shortlist gemaakt van meest gelikete foto’s en hieruit kiest een jury een top drie.

De iSeahorse prijs is voor een persoon die zijn foto’s ook op iSeahorse uploadt. Uit alle nieuwe inzendingen wordt 1 bijdrage geloot en die wint een gesigneerd boek over zeepaardjes. iSeahorse is een online platform en app waar iedereen aan kan bijdragen met zijn zeepaardjesfoto. Jouw informatie helpt het Project Seahorse team om populaties bij te houden en betere beschermingsmaatregelen te nemen.

De prijsuitreiking vindt plaats op het NELOS festival op 26 november in Oostende.

Zeepaardjes, magische maar fragiele dieren
Guylian is sinds 1999 partner en sponsor van Project Seahorse. Project Seahorse is een klein maar daadkrachtig team van mensen die een groot verschil maken in de bescherming en het duurzaam gebruik van onze oceanen en kusten. In totaal doneerde Guylian al € 1,5 miljoen voor hun programma’s. Naast de jaarlijkse financiële bijdrage helpt Guylian ook de boodschap te verspreiden via de miljoenen doosjes die het jaarlijks wereldwijd verkoopt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief