Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Steven Stegeman- Een dagje Dive4Life

Voor het tweede ScubaVlog deze winter is duikreporter Steven Stegeman met vier duikers afgereisd naar het indoor duikcentrum Dive4Life in Duitsland. Een prachtige locatie om indoor de duiken met goede voorzieningen.

Datum 20-12-2015
Locatie Siegburg

 

Het indoor duikcentrum Dive4Life is gelegen in het Duitse plaatsje Siegburg, tussen Köln en Bonn. Qua afstand is deze locatie voor duikers uit het Oosten en Zuiden van Nederland goed te bereiken om een dagje lekker te duiken. Voor mensen die verder moeten rijden is het ook een optie om gebruik te maken van het Friendly Cityhotel dat in het zelfde complex ondergebracht is.

Het bassin van Dive4Life is 20 meter diep, heeft een doorsnede van 10 meter en is gevuld met 3 miljoen liter helder water. De temperatuur van het water is met 26 graden erg aangenaam. Onder water duik je door de ruïnes van Griekse en Egyptische tempels, beelden en kleine grotjes. Dive4Life is geschikt voor beginnende en ervaren duikers. Tijdens onze duik dag waren ook enkele groepen tech duikers aan het trainen. Daarnaast is DIve4Life ook gespecialiseerd in het freediven. Naast duikcursussen worden er hier ook cursussen freediven gegeven en in de winkel is duik een freedive uitrusting voorradig.

Gedurende de dag hebben we drie duiken gemaakt in deze mooie indoor duiklocatie. Een mooie locatie om 1 keer per winter te bezoeken. En na een dagje duiken kan de hongerige duiker voor een uitstekende maaltijd terecht in het restaurant van het Oktopus hotel.

Een impressie van een dagje Dive4Life in het onderstaande filmpje.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief