Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

SSI Scuba Rangers – Jong geleerd…

Het Scuba Rangers-programma van SSI is de perfecte manier om je kind te laten kennismaken met de wonderen van het duiken in een veilige, leuke en stimulerende omgeving!

Dit is niet zomaar een duikcursus, tijdens de sessies leren de kids meer over de onderwaterwereld, doen ze duikervaring op en hebben ze met elkaar vooral een geweldige tijd. Ze kunnen onder water foto’s maken, met een lamp een ‘nachtduik’ in het zwembad maken, ze gaan naar dierentuinen en aquaria, kijken duikfilms en nog veel meer.

Het Scuba Rangers-programma mag uitsluitend worden gegeven door speciaal hiervoor opgeleide instructeurs in een zwembad (of in beschut water) tot een maximale diepte van 4 meter. Is het dieper dan 1,5 meter, dan geldt altijd een maximum van twee Scuba Rangers per instructeur. Veiligheid staat voorop!

SSI instructeurs mogen alleen lesgeven als zij zijn aangesloten bij een SSI Dive Center, dat de directe controle heeft over de aangesloten SSI Dive Professionals en educatie van de hoogste kwaliteit garandeert. Scuba Ranger-instructeurs zijn niet alleen als uitstekende duikers, maar zijn ook speciaal opgeleid om kinderen te leren duiken.

Laat je kind de ongelooflijke wereld van het duiken ontdekken. Geef je kind een passie voor het leven! Waar Scuba Rangers actief zijn, vind je in onze Dive Center directory.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief