Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duiken

SSI presenteert nieuwe Dive Pro-programma’s en video

Scuba Schools International (SSI) start het duikseizoen met de introductie van de vernieuwde Dive Pro-programma’s en een gloednieuwe promovideo.

We hebben onlangs al onze professionele programma’s bijgewerkt zodat we je de nieuwste kennis, training en instructiemethoden kunnen bieden – jouw basis om een succesvolle SSI Dive Professional te worden. De lesmaterialen zijn ook in een nieuw jasje gegoten.

Oud en nieuw tijdelijk samen
Voorlopig heb je als Dive Pro de beschikking over zowel de nieuwe als de oude materialen. Als Dive Pro vind je de nieuwe versie van de professionele materialen na de ‘oude’ versie. Het nieuwe materiaal is vooralsnog in het Engels – zodra dit in het Nederlands is vertaald, wordt het Engels vervangen.

  

Welke versie gebruik je?
Ben je nu in opleiding voor een Dive Pro-kwalificatie, overleg dan met je instructeur en SSI Dive Center welke versie je gebruikt. Tot 30 juni 2018 zijn beide versies online beschikbaar. Wanneer je beide versies gebruikt, zal de voortgangsbalk de 100% tijdens het programma niet halen, maar dit staat de afronding van het programma en brevettering niet in de weg. Na 30 juni wordt de ‘oude’ versie de digitale lesmaterialen uit het digitale systeem verwijderd en is alleen de nieuwe versie beschikbaar in de MySSI-app en online. Is je opleiding op dat moment nog niet afgerond, dan gebruik je de nieuwe versie.

Ook SSI Dive Pro worden?
Wil jij ook andere duikers begeleiden en/of opleiden? Word SSI Dive Pro! Kijk onderstaande video en check de website van SSI voor een opleidingscentrum bij jou in de buurt (of waar dan ook ter wereld!).

1 reactie

  1. Avatar

    Ik ben benieuwd. Ik ga deze zomer beginnen met de Diveguide opleiding. Met de nieuwe materialen dus. Zin in!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief