Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker VirtualXpo

Speel de Duikvaker-Quiz (zondageditie)!

Dag 2 van Duikvaker VirtualXpo! Speel mee en maak kans op een zee aan prijzen!

In het weekend van 6 en 7 februari kun je GRATIS en ONLINE de Duikvaker VirtualXpo bezoeken! Dé beurs war de duikwereld zich verzamelt, dit keer virtueel.

Wat is Duikvaker zonder prijzen? Speel de Duikvaker-quiz en maak kans op prijzen van reischeques tot boeken, van vinnen tot handschoenen, van een tas tot een duikcomputer, enzovoort! Je hebt twee winkansen: eenmaal op zaterdag en eenmaal op zondag. Speel mee!

Wie doen er mee? Een groot aantal exposanten! Duikvaker, Bonaire Toeristenbureau, Dive and Travel, Onderwaterhuis.NL, Scubapro, Scuba-Academie, Sea More Travel, Fourth Element, de NOB, Diving Holidays, Magic Resorts, AmilcoSports (Bare, Suunto en Aqua Lung), Ocean Reef, Diving World, de NOB, Scuba Connection én wijzelf.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door (in willekeurige volgorde): Duikgids Zeeland, AmilcoSports (Bare, Suunto en Aqua Lung), Scubapro, Ocean Reef, Diving World, de NOB, Fourth Element, Scuba Connection, Scuba-Academie en Onderwaterhuis.NL.

Let op! Deze link geldt alleen voor zondag. 

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief