Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Spare-Air op Duikvaker: je laatste redmiddel!

Nee, Spare-Air is geen vervanger voor een goede opleiding, maar je reserveparachute in geval van nood als er geen andere oplossing meer is! Meer weten? Kom langs op Duikvaker!

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen en zou je eigenlijk nooit in een zonderlucht-situatie terecht moeten komen. Maar in de praktijk komt het als gevolg van overmacht toch voor. In dat geval is Spare-Air letterlijk je laatste redmiddel!

Natuurlijk kan je Spare-Air ook voor andere doeleinden gebruiken! Net op de momenten dat je onder water een paar teugen lucht nodig zou hebben.

Meer weten? Kom langs op de stand van Light & Motion op Duikvaker. Daar staat de Spare-Air-collectie voor je uitgestald.

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief