Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Carla van Westing – Spannend

Het is bijna zover! Carla van Westing en Lilian Schoonderwoerd gaan vertrekken naar Ierland, voor een naaktslakken safari met Bernard Picton. Ze vinden het nu al spannend en wij wachten vol spanning op de verslagen van hun duiken daar!

Spannend!

Morgen vertrekken Lilian en ik naar Ierland voor de nudibranch safari van Bernard Picton aan de westkust, bij Connemara. Of we er zin in hebben…….reken maar!

De koffers zijn gepakt, de ontbrekende materialen, die we thuis moeten laten omdat de koffers anders te zwaar worden, zijn net bevestigd door het duikcentrum. Dus we kunnen duiken met alles er op en er aan. Deels van onszelf en deels gehuurd.

Morgenochtend om half elf vliegen we naar Dublin om van daaruit met een huurauto richting Galway te rijden. Daar zullen we proviand inslaan en dan doorrijden naar de kust.
We zullen daar met in totaal tien of elf mensen een huis delen, aan het strand, vlak naast het duikcentrum. En dat alles onder de bezielende leiding van Bernard. Iedere dag twee bootduiken en de mogelijkheid tot een derde duik op het huisrif. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig. Het enige minpuntje is dat ik verkouden aan het worden ben. Hopelijk zet het niet door komende week en kunnen we nog wat afterduikfoto’s maken met Bernard en de anderen.

Misschien komen er nog wel berichten in de loop van de week, maar we beloven niets. Als we te druk zijn, dan komt er een verslag achteraf J .

20160520_122903-49754

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief