Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Souldivers vestigt zich ook in de Filipijnen

Souldivers heeft nu ook een vestiging in de Filipijnen. Op Duikvaker vertellen ze je er graag alles over.

Het Rotterdamse duikcentrum Souldivers heeft een vestiging op de Filipijnen geopend. Op het relatief onbekende eiland Camiguin in de  Boholzee is er een PADI 5* Dive Resort opgezet. Een paradijselijke bestemming voor duikers van alle niveaus en direct aan zee. Camiguin Souldivers heeft een mooi huisrif met veel macroleven zoals porseleinkrabbetjes, mantashrimps, gekleurde slakken en soms een schildpad. Je kunt hier langs een kleine wand duiken 2 tot 15m, of dieper waar je kleurrijke soft corals hebt. Jack Wasmoeth, de drijvende kracht achter Camiguin Souldivers en PADI instructeur, laat je de mooiste duiklocaties zien.

Camiguin is nog puur en vrij van massaal toerisme.

Ideaal voor een stage van (aankomend) stafleden in een tropische omgeving: van confined lessen in de baai voor de deur tot specialties als stroming, diep, grot- en wrakduiken. Camiguin heeft een eigen boot en daarmee zijn naar alle duikplaatsen om het eiland snel bereikbaar.

Souldivers werkt in de Filipijnen intensief mee aan milieuprojecten zoals clean ups en het instellen van beschermde gebieden om de visstand te herstellen en te beschermen.

Murene_filipijnen  Filipijnen_Camiguin_Souldivers

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief