Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Silvio d’Andolfi – Snoek

Duikreporter Silvio d’Andolfi maakt normaal gesproken foto’s, maar de snoek en het licht waren perfect voor een filmpje. Kijk zelf!

Datum 4-8-13
Locatie Bronsbergenmeer Zutphen
 

Ik was al op de terugweg van de duik, toen ik deze snoek tegen kwam. Mijn reactie was, leuk, kijken of ik er een leuk plaat van kan maken. Automatisch begon ik mijn camera in te stellen om een foto te maken. Terwijl ik dat deed bedacht ik mij dat ik veel te weinig filmpjes maak van juist zoet water dieren. En juist nu was het licht en de locatie heel mooi om te filmen. Dus camera anders ingesteld en een aantal opnames gemaakt.
Persoonlijk vind ik dat dit soort filmpjes voor internet kort moeten zijn. Dat is weer een leuke uitdaging om er wat van te maken.

Dit bericht delen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten