Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Foto en film

Sfeer in De Beldert

Een fotograaf en zijn model: Cor en Heleen. Een korte impressie van een fotoduik in woord en beeld levert een sfeervolle impressie op van De Beldert in het late najaar.

Zondag 22 november 2009. We zijn met een groep van DIR-NL bij De Beldert in Tiel om een fotoshoot te doen voor Frogkick.nl. Cor Kuyvenhoven is de fotograaf.

De eerste duik voeren we een aantal skills uit onder leiding van Robert Leenen die ons ‘vertelt’ welke oefening we in slow motion moeten uitbeelden zodat Cor het kan vastleggen.
Na afloop vroeg Cor me of ik nog zin had om wat te spelen, hij had namelijk een nieuwe flitser. Stiekem had ik dat al gehoopt en daarom had ik mijn droogpak nog niet uitgetrokken. Het decor was niet ver weg: een omgevallen boom een paar meter naast de steiger. Veel hoefde ik ook niet te doen: beetje hangen en lachen.

Wel opletten dat ik met mijn lamp niet richting Cor schijn, mijn houding mooi horizontaal is, ik niet uitadem als hij afknipt, en mijn gezicht goed belicht wordt door de flitsers. De rest doet Cor: hij maakt weer adembenemende plaatjes! Tussendoor laat hij me vol enthousiasme het schermpje van zijn camera zien. Gejoel klinkt in onze automaten tussen de bubbels door. Het is een leuke samenwerking: Cor vertelt me duidelijk wat hij wil en op welke plek en hij kan rustig zijn werk doen terwijl ik probeer op de centimeter nauwkeurig op mijn plek te blijven.

En zie hier het resultaat. Hoezo is duiken in Nederland saai?

DSC_0794   DSC_0812
 
DSC_0817 DSC_0833
 
DSC_0855 DSC_0857
 
DSC_0868 DSC_0881 
 
    DSC_0878     DSC_0777

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief