Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Sepia`s in Bergse Diepsluis

Bert Peters heeft het sepiavirus goed te pakken en staat om 7 uur ’s morgens al aan de waterkant. Deze keer filmt hij de sepia’s die eieren afzetten. Kijk mee naar deze bijzondere dieren in zijn video!

Vandaag weer hoogste tijd voor een duikje, ik heb nog steeds de sepia virus koorts dus ik ga richting Bergse Diepsluis.Ik was er al vroeg bij {7.00 uur} maar niet vroeg genoeg: Er waren me al twee duikers voor. Mijn duikset opgebouwd en richting waterkant, het zicht leek goed . En inderdaad, eenmaal in het water bleek het zicht zelfs zeer goed dus ik zwom richting de stokken. Eenmaal onderweg kwam ik een collega duiker tegen die me duidelijk maakte dat er helaas geen sepia`s zaten. Wat te doen? Eigenwijs en daar toch gaan kijken of richting de andere stokken in de hoop daar sepia`s te zien? Ik kies voor het eerste. Ik zie de stokken in de verte en inderdaad geen sepia`s te bekennen. Ik zwem verder naar de volgende stokken en jawel: Ik zie twee sepia`s  die hun eieren aan het afzetten zijn: Wat een mazzel! Zoals gezegd was het zicht prima en ik heb dus mooie opnames kunnen maken. Veel kijkplezier.

 

FB3409D3-FE9D-4E6B-A2F1-ECF889EF178F (2)-49963

Dit bericht delen

Bert Peters
Bert Peters

Ik ben padi o.w.d. en ik duik sinds 1999. De teller staat inmiddels op 850 duiken. Ik duik wekelijks in Nederland en tijdens vakanties in het buitenland vaak samen met mijn dochter. Mijn favoriete duikstekken zijn in Zeeland, ik probeer ook alles zo goed mogelijk vast te leggen op film en deel deze dan graag op Facebook en Youtube.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten