Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Sepia`s in Bergse Diepsluis

Bert Peters heeft het sepiavirus goed te pakken en staat om 7 uur ’s morgens al aan de waterkant. Deze keer filmt hij de sepia’s die eieren afzetten. Kijk mee naar deze bijzondere dieren in zijn video!

Vandaag weer hoogste tijd voor een duikje, ik heb nog steeds de sepia virus koorts dus ik ga richting Bergse Diepsluis.Ik was er al vroeg bij {7.00 uur} maar niet vroeg genoeg: Er waren me al twee duikers voor. Mijn duikset opgebouwd en richting waterkant, het zicht leek goed . En inderdaad, eenmaal in het water bleek het zicht zelfs zeer goed dus ik zwom richting de stokken. Eenmaal onderweg kwam ik een collega duiker tegen die me duidelijk maakte dat er helaas geen sepia`s zaten. Wat te doen? Eigenwijs en daar toch gaan kijken of richting de andere stokken in de hoop daar sepia`s te zien? Ik kies voor het eerste. Ik zie de stokken in de verte en inderdaad geen sepia`s te bekennen. Ik zwem verder naar de volgende stokken en jawel: Ik zie twee sepia`s  die hun eieren aan het afzetten zijn: Wat een mazzel! Zoals gezegd was het zicht prima en ik heb dus mooie opnames kunnen maken. Veel kijkplezier.

 

FB3409D3-FE9D-4E6B-A2F1-ECF889EF178F (2)-49963

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief