Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Sea & Sea op Duikvaker – Flitsend succes

Niet te missen op Duikvaker! De stand van Sea & Sea met flitsende flitsers voor elke onderwaterfotograaf.

Voor de serieuze, maar zeker ook voor de recreatieve onderwaterfotograaf weet Sea & Sea maar al te goed hoe belangrijk onderwaterbelichting is bij je camera. Al decennia terug in de vorige eeuw bracht Sea & Sea kwalitatief hoogwaardige onderwaterflitsers op de markt. Dit is altijd een succes gebleven.

Vandaag de dag heeft Sea & Sea de YS-03 Solis DTTL voor de recreatieve fotograaf, de YS-01 Solis DTTL voor de ‘wanna be’ kampioen en de YS-D3 mark II voor de serieuze onderwaterfotograaf. Wil je weten welke flitser voor jou het best geschikt is? Sea & Sea heeft ze allemaal op de stand uitgestald. Je kan alle uitleg krijgen en de flitsers bekijken en vasthouden.

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief