Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scubapro winterpromo: gratis onderkleding bij droogpak

SCUBAPRO warmt je op voor de winter! Als je nu een Everdry 4.0 droogpak koopt, krijg je er gratis K2 Light onderkleding bij!

Wil jij droog duiken, maar wel met de gestroomlijnde pasvorm, het comfort en de flexibiliteit zoals je van een natpak gewend bent? De EVERDRY 4.0 van Scubapro combineert deze waardevolle eigenschappen met de thermische eigenschappen en waterdichtheid van een droogpak. Met de Everdry 4.0 duik je in een droogpak van compressed neopreen uit het topsegment!

Koop je vóór 15 januari 2023 het Everdry 4.0 droogpak, dan krijg je er van Scubapro K2 Light onderkleding ter waarde van 128 euro bij cadeau. De top met lange mouwen en de broek zijn gemaakt van lichtgewicht Grid Plush (164 g/m2 (+/-5%) – ademend, warm en elastisch en geschikt voor gebruik onder zowel trilaminaat als neopreen droogpakken. Overigens is de K2 Light ook heerlijk warm bij andere buitensporten naast het duiken.

Ga naar de erkende SCUBAPRO dealer voor meer informatie of klik hier.

Deze aanbieding is geldig bij de erkende SCUBAPRO Dealer in de deelnemende landen en loopt tot en met 15 januari 2023 – zolang de voorraad strekt. Kijk voor een Authorized SCUBAPRO Dealer bij jou in de buurt op scubapro.eu.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief