Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scubapro Level trimjacket – voor de duiker die comfort wil!

Sta je aan het begin van je duikende leven en ben je op zoek naar een comfortabel en betaalbaar  trimjacket? Dan is het SCUBAPRO Level trimjacket een goede keuze!

Comfort! Dat is wat je wilt als je net gaat duiken (en ook als je het al heel lang doet overigens!). Het Level trimjacket van Scubapro blinkt uit in comfort… en in veiligheid… en in prestaties!

Het front-adjustable trimjacket heeft de kenmerken die jij als (beginnende) duiker nodig hebt. Het is een heerlijk licht jacket en tegelijkertijd heel sterk. Maar waar het echt in uitblinkt, is comfort. Dat begint al met de Super-Cinch flesband waarmee je het jacket in een oogwenk en belangrijker muurvast op de duikfles vastzet, zodat jij stabiel in het water ligt.

Natuurlijk wil je ook de perfecte pasvorm. Het trimjacket heeft schouderbanden met handige draaibare gespen, een kruisband en een verstelbare buikband. Zo kun je het afstellen zoals jij prettig vindt. De luchtkamer zit om je lichaam heen en drukt nergens.

Het lood kun je kwijt in het geïntegreerde loodsysteem. Het zit vast op zijn plek, maar moet je het tijdens de duik afwerpen, dan gaat dit heel makkelijk dankzij de 40 mm brede platte gespen.

Het trimjacket heeft ook twee grote zakken, waarvan één met metalen ogen voor een mes, vier D-ringen waaraan je extra materialen kunt meenemen, en twee octo-zakken waarin je de slangen van de octopus en het console veilig kunt wegstoppen.

Met dit Level trimjacket van Scubapro ga je heerlijk duiken!

Comfortabel, veilig, lichtgewicht én sterk! Dat is het Level trimjacket.

Specificaties

◊ De luchtkamer van sterk EndurTex 420 nylon is licht van gewicht en tegelijkertijd zeer duurzaam.
◊ De luchtkamer zit comfortabel om uw lichaam zonder dat het ergens drukt.
◊ Schouderbanden met handige draaibare gespen, een kruisband en een extra lange buikband bieden volop mogelijkheid om het trimjacket perfect af te stellen.
◊ De Super Cinch-flesband is gebruiksvriendelijk en zorgt voor maximale stabiliteit onder water.
◊ In elk loodvak met snelsluiting en goed borgende 40 mm brede platte gespen is plek voor 5 kg lood.
◊ NIEUW zijn de optionele loodvakken aan de achterzijde waarmee je goed in balans in het water ligt.
◊ In de twee grote zakken met klittenbandsluiting is volop ruimte om accessoires mee te nemen – één zak heeft metalen ogen voor een mes.
◊ Aan de vier roestvrijstalen D-ringen, waarvan drie voorgebogen, kun je extra materialen vastmaken.
◊ In de twee octo-zakken kun je de slang van de octopus en het console veilig wegstoppen.
◊ Met Balanced Power Inflator.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief