Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Scubapro D420 – nu al een iconische tweede trap

De SCUBAPRO engineers hebben zichzelf weer overtroffen en het iconische design van de originele ademautomaten uit de D-serie gecombineerd met de nieuwste technologie voor ademhalingsapparatuur. Het resultaat? Een tweede trap die uitblinkt in kwaliteit, betrouwbaarheid, prestatie en stijl en klaar is voor de duiken van de 21ste eeuw.

De nieuwe D420 heeft een spiksplinternieuwe gebalanceerde klep in een huis dat volledig is gemaakt van metaal. Dankzij deze klep – de Progressive Flow Control Valve – die enorm veel lucht kan leveren, adem je net zo natuurlijk en soepel als je boven water gewend bent. Het huis van met glasvezel versterkt nylon en een unieke vorm is buitengewoon sterk en maakt het mogelijk om de middendrukslang zowel links of rechts aan te sluiten – je kunt er alle kanten mee op.

Het nieuwe ‘dive/pre-dive’-mechanisme is voorzien van een duimschakelaar zodat de richting van de luchtstroming van buitenaf kan worden geregeld. De uitermate efficiënte waterloosknop is een technologisch pareltje, gebaseerd op een nieuw concept, en geeft de D420 zijn unieke look.

Ultieme combi

In combinatie met de alom gerespecteerde MK25 EVO gebalanceerde eerste trap met piston vormt de D420 een ademautomaat die speciaal is ontworpen voor de enthousiaste duiker van nu en voor fans van het merk SCUBAPRO waar ook ter wereld.

Tweede trap D420

  • NIEUW. Het met glasvezel versterkte nylon huis met zijn unieke vorm zet de traditie van de D-serie voort met de nieuwste technologie voor ademhalingsapparatuur.
  • NIEUW. De luchtgebalanceerde klep (Progressive Flow Control Valve) levert een zeer grote stroom lucht waardoor het ademhalen u net zo soepel afgaat als boven water.
  • Het NIEUWE dive/pre-dive’-mechanisme is voorzien van een duimschakelaar zodat de richting van de luchtstroming direct op de klep kan worden geregeld.
  • In het huis – een NIEUW ontwerp – zijn vleugeltjes aangebracht die de luchtstroom richting de uitlaatklep geleiden. Uitademen kost dan ook nog minder moeite.
  • NIEUW. Het membraan zit onder in het huis en maakt in verticale positie dankbaar gebruik van de drukgradient, zodat ademen nog makkelijker wordt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief