Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scubapro staat al 60 jaar voor innovatie

2023 is een jubileumjaar voor SCUBAPRO! Het merk viert zijn 60-jarig bestaan en staat nog steeds vierkant achter het motto: DEEP DOWN YOU WANT THE BEST.

Scubapro_Seawing-Supernova_durand-20210831-80592
Scubapro_zonder_tekst_Droogpak_FREE-K2-w-Everdry-4-FB-1200X1200-NL-px-for-web

In 60 jaar kan er veel veranderen, maar waar in 1963 voor de oprichters alleen het beste goed genoeg was, is dat ook nu nog zo. Met minder neemt SCUBAPRO geen genoegen, want jij verdient immers het beste voor de duiken die jij waar dan ook, in koud of warm water, diep of ondiep maakt.

Al 60 jaar is SCUBAPRO een ander woord voor innovatie.

Het merk heeft niet bepaald stilgestaan in al die jaren. Duikers kijken al ruim een halve eeuw naar SCUBAPRO als het gaat om nieuwe duikmaterialen. Sinds de oprichting in 1963 zijn we onafgebroken aan het pionieren en komen we met innovaties die de totale duikbeleving alleen maar beter maken.

De gouden norm voor voortreffelijkheid

SCUBAPRO, dat al ruim 60 jaar betrouwbare duikmaterialen ontwikkelt die lang meegaan, is de gouden norm voor voortreffelijkheid.

De traditie wordt voortgezet

SCUBAPRO zet de traditie onverminderd voort en introduceert voortdurend innovatieve nieuwe producten die dé oplossing zijn voor problemen van duikers, zowel beginnende als ervaren duikers aanspreken én waar mogelijk milieuvriendelijk zijn.

Ons motto: het nóg ‘beter doen’

Of het nu gaat om de nieuwe producten die we ontwerpen, de relaties die we aangaan, of onze aftersales, wij willen het altijd beter doen. Wij willen de totale duikbeleving nog beter maken – voor onze dealers en de consument.

SCUBAPRO ademt innovatie

Onze ademautomaten, vinnen, trimjackets, duikkleding, enzovoort zijn top of the bill! En wij zijn altijd bezig om weer het beste van het beste te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief