Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scubapro ademautomatensets – Bikkels in koud water

Als duiker wil je het beste van het beste als het om je ademautomaat gaat. Met een D420 in combinatie met de MK 19 EVO of MK25 EVO eerste trap kun je ook in koud water veilig van de wereld onder water genieten.

Aan betrouwbaarheid en veiligheid doe je geen concessies… onder water wil je er immers blindelings op vertrouwen dat je van ademlucht wordt voorzien. Voor wie niet alleen bij zomerse watertemperaturen duikt, maar ook onder koudere omstandigheden, heeft Scubapro onder andere de tweede trap D420 in combinatie met de MK19 EVO of de MK25 EVO eerste trap.

Maak kennis met deze veelzijdige ademautomatenset!

Scubapro D420 tweede trap

De ademautomaat uit de D-Series met zijn opvallende design is al ruim dertig jaar favoriet bij fans van SCUBAPRO ademautomaten. Deze nieuwe generatie is gebaseerd op de oorspronkelijke en inmiddels iconische tweede trap uit de D-Series, maar kenmerkt zich tegelijk door 21de-eeuwse kwaliteit, betrouwbaarheid, prestatie en stijl. Dit belooft één van de best ademende en meest comfortabele tweede trappen voor duikers te worden.

Tijdloos design, fantastisch ademhalen

De perfecte mix van een rijke duikhistorie en de meest geavanceerde ademautomatentechnologie – de D420 staat voor eersteklas ademhalen in de kenmerkende stijl. Hij heeft een splinternieuwe gebalanceerde klep: de Progressive Flow Control Valve – deze levert enorm veel lucht, zodat je net zo natuurlijk en soepel ademt als je boven water gewend bent. Dit technologische pareltje is een must-have tweede trap voor elke duiker en elke duik.

MK25 EVO eerste trap

Elk jaar weer komt SCUBAPRO’s hoogpresterende eerste trap en paradepaardje in onafhankelijke testen als beste eerste trap uit de bus. Met deze luchtgebalanceerde eerste trap met piston op een duikfles weet je zeker dat de eerste trap bij inademing direct reageert en lucht levert – wat de duikomstandigheden en de watertemperatuur ook zijn.

Het inwendige mechanisme is volledig afgeschermd van de buitenwereld – dit is het gepatenteerde Extended Thermal Insulation System (XTIS). Het is 30% beter bestand tegen koud water en vertraagt de vorming van ijs. Daardoor is de eerste trap ook bij extreme watertemperaturen betrouwbaar.

MK19 EVO eerste trap

Een betere eerste trap dan de MK19 EVO is er voor duikers in verontreinigd en koud water niet te vinden. Met deze eerste trap kun je alle omstandigheden aan – tijdens technische én recreatieve duiken. Met deze compacte eerste trap met zijn droge kamer ben je verzekerd van een constante toevoer van ademgas. Handig is ook dat je dankzij de draaiende kop de slangen kunt aansluiten zoals jij dat wilt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief