Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Heb ik een aanvullende duikverzekering nodig als ik op duikvakantie ga?


Ga je op vakantie en sluit je een reisverzekering af, controleer dan of duiken gedekt is. Of vraag het op z’n minst bij je verzekeraar na.
Als het niet standaard bij de reisverzekering zit en je het wel wilt verzekeren, geef dit dan expliciet aan.

3 reacties

 1. Blijkt dat je niet alles kan verzekeren, ik wil in duitsland een onderwater scooter huren en die krijg ik niet verzekerd met een kortlopende verzekering, mijn doorlopende verzekering heeft ook geen dekking

  REAGEREN
  • Weet niet of mijn reactie aangekomen is. Vandaar nogmaals. Er zijn reisverekeraars die wel gehuurd materiaal verzekeren zoals ski’s, duikuitrusting etc. Bij welke maatschappij bent u verzekerd ? Ga graag voor u het e..e.a. na.

   REAGEREN
 2. Bij welke maatschappij loopt jouw doorlopende reisverzekering er zijn maatschappijen die gehuurd materiaal wel verzekeren. B.V. voor ski’s en onderwateruitrusting.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief