Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scuba Reparatie & Service – hét nieuwe adres voor onderhoud

Scuba-Academie en Dive Supplies Holland slaan de handen ineen. Met trots presenteren zij Scuba Reparatie & Service. Hét nieuwe adres voor onderhoud aan je duikmaterialen. Met kortingsactie op Duikvaker.

Combineer de ruim 50 jaar ervaring in de duikwereld die Cees den Toom en Jan Grootaert samen hebben, en je hebt Scuba Reparatie & Service. Onder deze nieuwe naam werken Scuba-Academie en Dive Supplies Holland samen op het gebied van reparatie en keuringen van al je duikmaterialen, of je nu professioneel of recreatief duiker bent. Scuba Reparatie & Service is Lloyd’s gedelegeerd en ISO 9001-gecertificeerd.

Wil je meer weten over dit nieuwe initiatief? Op de stand van Scuba-Academie op Duikvaker kun je terecht voor alle informatie. Sterker nog… je mag je (lege) duikcilinder en automaten meenemen en daar inleveren voor de periodieke service of keuring. Binnen de kortste keren kun je de duikapparatuur weer ophalen op één van de locaties van Scuba Reparatie & Service.

Feestelijke actie! Om dit nieuwe initiatief te vieren krijg je bij inlevering op Duikvaker 15% korting op de service van je ademautomaten. 

Contact

Je kunt Scuba-Academie bereiken op Info@scuba-academie.nl en Dive Supplies Holland op Administratie@dshbv.nl.

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief