Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Scuba-Academie – alles voor de technische én de recreatieve duiker

Scuba-Academie heeft de technische en de recreatieve duiker ook op Duikvaker VirtualXpo veel te bieden!

Recreatief duiker? Technisch duiker? Nog geen duiker? Dan mag je de virtuele stand van Scuba-Academie niet overslaan. Het team zit klaar om je vragen te beantwoorden over technisch duiken en recreatief duiken plus over alle opleidingen van beginner tot het hoogste niveau die dit duikcentrum aan de Vinkeveense Plassen verzorgt. Maar ook voor informatie over de bootduiken die je individueel of met een groep (leuk voor de club!) kunt boeken. En weet je dat Scuba-Academie een Droogpak Democenter is en de merken Avatar, Ursuit, Bare en Santi in huis heeft?

Tip! Scuba-Academie organiseert ook de Young Divers-weken in de zomer. Vraag ernaar tijdens Duikvaker VirtualXpo.

Programma op de virtuele beurs via Zoom

Tussen haakjes staat de link naar de Zoom-presentatie. Vanaf enkele minuten voor aanvang van de presentatie heb je toegang. Zorg dat je de Zoom-app op je computer of smart-apparaat hebt staan. Downloaden kan hier.

Zaterdag
10:00 uur – TDI met Bas Poelmann (Zoom-link)
11:30 uur – Ghost Diving met Pascal van Erp (Zoom-link)
13:00 uur – GUE met Jeroen Wilms en Ferry Schram (Zoom-link)
14:30 uur – Bootduiken met Scuba-Academie op de Vinkeveense Plassen met Ricardo ten Kortenaar en Cees den Toom (Zoom-link)

Zondag
10:00 uur – GUE met Jeroen Wilms en Ferry Schram (Zoom-link)
11:30 uur – Bootduiken met Scuba-Academie op de Vinkeveense Plassen met Ricardo ten Kortenaar en Cees den Toom (Zoom-link)
13:00 uur – TDI met Bas Poelmann (Zoom-link)
14:30 uur – Ghost Diving met Pascal van Erp (Zoom-link)

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief