Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Scuba-Academie organiseert Young Divers Week 2019

Ook in de zomer van 2019 neemt Scuba-Academie jonge mensen mee in de wonderschone onderwaterwereld tijdens de Young Divers Week 2019! 

Foto: Cees Kassenberg

En dit jaar wordt er maar liefst tweemaal een week voor jonge duikers georganiseerd: van 5 tot en met 9 augustus of van 19 tot en met 23 augustus kun je bij Scuba-Academie in Vinkeveen leren duiken én ga je nog veel meer gave dingen doen!

We besteden veel aandacht aan de onderwaterwereld, de dieren die daar leven, de invloed van de mensen op het onderwaterleven, plastic soep, enzovoort. Kortom een geweldige en avontuurlijke projectweek waarin je een duikbrevet haalt en ook andere toffe dingen doet.  Met het hele team gaan we een korte film maken en een verhaal schrijven dat geplaatst zal worden op de website DuikeninBeeld. We sluiten de week af met een BBQ op ons terras aan het water. Een supervette duikweek!

De week wordt verzorgd door een team van jonge enthousiaste duikinstructeurs de allemaal betrokken zijn bij projecten om onze prachtige onderwaterwereld in beeld te brengen en deze te behouden voor toekomstige generaties duikers.

Praktisch

Wanneer? 5 t/m 9 augustus of 19 t/m 23 augustus van 9:00 uur tot 18:00 uur
Hoe oud? 13 t/m 18 jaar: er worden drie groepen gemaakt zodat je altijd met leeftijdgenoten in een groep zit: 13 t/m 14 jaar, 15 t/m 16 jaar en 17 t/m 18 jaar.
Waar? Scuba-Academie te Vinkeveen
Kosten? 450,00 euro p.p.

Aanmelden kan via deze link. 

Info? Bel Scuba-Academie op 0297 212 285 of stuur een e-mail.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief