Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scuba-Academie opent duikseizoen met Scuba’s Pub Quiz

Gedoken wordt er bij Scuba-Academie het hele jaar door! Maar het seizoen wordt officieel afgetrapt met de eerste Scuba’s Pub Quiz. Doe je mee?

Op zaterdag 29 april is het zo ver! De officiële start van een seizoen vol met bootduiken, opleidingen, events en meer bij Scuba-Academie. En dat doen ze in stijl… met de eerste Scuba’s Pub Quiz.

En niet alleen is er de pubquiz – eerst wordt er een bootduik in de Vinkeveense Plassen gemaakt, gevolgd door de overheerlijke BBQ van Cees. Daarna is het tijd voor de pubquiz op het gezellige terras aan het water.

De traditionele pubquiz krijgt natuurlijk wel een leuke duiktwist. De kennisvragen over geschiedenis, sport, aardrijkskunde, muziek, cultuur worden vervangen door alle mogelijke vragen over de duiksport, de Vinkeveense plassen, enzovoort. De teams beantwoorden de vragen op een een antwoordformulier en het team met de meeste punten wint. Klinkt simpel toch?

Schrijf je nu in!

Doe je mee? Schrijf je dan nu in voor dit leuke event. Het begint om 13:30 uur bij Scuba-Academie, Achterbos 22b in Vinkeveen. Duikers van alle organisaties en alle niveaus zijn welkom. De kosten bedragen 37,50 euro per persoon en zijn inclusief bootduik én BBQ.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief