Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Scooteren en fotograferen op het Duikfestival

Aanstaande zondag is het Duikfestival. Aan de DuikeninBeeld-tafel kun je terecht voor onderwaterscooters en fotografie. En daarbuiten heeft de NOB nog een gevarieerd programma voor je.

DuikeninBeeld is op zondag 13 december van de partij op het Duikfestival met themasessies over onderwaterscooteren en onderwaterfotografie.

Cees den Toom van Scuba-Academie bijt aan onze tafel om 12:45 uur het spits af met een introductie over onderwaterscooters. Alles wat je wilt weten, komt aan bod en voor wie wil, is er aansluitend een praktische sessie.

Onderwaterfotograaf Ron Offermans, auteur van het Handboek Digitale onderwaterfotografie, is de volgende om 13:45 uur. Hij vertelt je meer over belichting en belichtingstechnieken. Heb je vragen, stel ze. Hij zal je laten zien wat je allemaal met belichting kunt doen.

Onderwaterfotograaf René Weterings -onlangs uitgeroepen tot de Open Belgisch Kampioen Onderwaterfotografie- helpt beginnende en minder ervaren onderwaterfotografen op weg om 14:45 uur. Hoe kun je valkuilen vermijden? Hij heeft handige tips en geeft je graag advies op maat.

Voldoende redenen om bij ons aan te schuiven! Voor en na de themasessies kun je ook bij de mensen van DuikeninBeeld aanschuiven. Heb je ideeën, heb je vragen, wij zitten voor je klaar!

Gevarieerd programma
Naast onze themasessies is er tijdens het Duikfestival een uitgebreid en gevarieerd programma met presentaties en workshops. Interessante onderwerpen komen aan bod.

En minstens zo leuk… het gaat gezellig worden met heel veel andere duikers!

Naar het complete en actuele programma….

Foto: René Weterings

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief