Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Say cheese!

De winnaars van de leukste fotowedstrijd zijn bekend – de Comedy Wildlife Photography Awards!

Arturo Telle Thiemann, winnaar van de categorie Underwater bij de Comedy Wildlife Photography Awards 2022

Arturo Telle Thiemann (Spanje) is de winnaar van de categorie Underwater met zijn foto met de titel ‘Say Cheese’. Hij maakt de foto in de Azoren.
“De twee trekkervissen keken mooi in de camera. Zo grappig als ze er nu uitzien, dat neemt niet weg dat ze behoorlijk agressief kunnen zijn. In dit geval deden ze geen poging om mijzelf aan te vallen, maar de domepoort van het onderwaterhuis kwam er niet zonder krassen vanaf.”

Jaarlijkse wedstrijd

De Comedy Wildlife Phography Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de makers van de meest komische natuurfoto’s. Dit jaar kwamen er maar liefst 5000 inzendingen uit 85 landen binnen. En hoewel ‘Say Cheese’ de enige bekroonde onderwaterfoto is, mogen de andere winnaars er echt zijn. Dus, als je even met een grote glimlach foto’s wilt kijken, klik hier voor de winnende beelden in andere categorieën. De natuur is zo mooi!.

Meedoen met de 2023 editie?

Heb jij een komische (onderwater)foto? Stuur hem dan nu in voor deze fotowedstrijd. Tot 27 augustus 2023 kun jij je foto’s insturen voor de categorie Underwater of een van de andere categorieën.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief