Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Madeira, here we come!

Het avontuur kan beginnen! Sandra en haar assistent Rian vertrekken naar het EK Onderwaterfotografie op Madeira. 

De laatste dagen voor vertrek naar Madeira vlogen letterlijk voorbij. Tijd om samen in Nederland nog een duik te maken was er dan ook niet. Maar dat komt in Madeira vast goed. Tussen de bedrijven door een snelle foto shoot met Rian en door met werken. Blij dat ik woensdag de deur op mijn werk achter me dicht kon doen om nog de laatste dingen te kunnen regelen. Dat was nog heel wat. Eerst mijn pak ophalen bij Scuba-Academie, onderweg geteisterd door een zware hagelbui met als gevolg een dikke file. Aangekomen bij Scuba-Academie was het pak gelukkig snel geregeld en weer terug naar huis. Dan nog even buffelen om de laatste spullen in de koffer te krijgen en met wat pas en meetwerk lukte dit aardig. Op wat kleine dingen na, die in de koffer van Rian zijn beland. Toen was het wachten voor vertrek om 00.30 uur vanaf huis. Vraag was, wel of niet nog even slapen, toch even geprobeerd en uiteindelijk 2 uurtjes meegepakt. Beter iets dan niets.

Met een slaperig hoofd richting Rian gegaan om daar de bagage te verzamelen en richting Schiphol te gaan. Daar aangekomen verliep alles gelukkig soepel, binnen 45 minuten waren de douane en begon het wachten om te kunnen boarden. Heel veel tijd werd hiervan besteed aan het wachten in de lange rijen voor een snack en de nodige drankjes, omdat er slechts een paar tentjes open waren. Maar toen het boarden eenmaal was begonnen zaten we ook in een poep en een scheet in het vliegtuig.

Aangekomen in Portugal ontstond de vraag wie ons op zou komen halen. Maar uiteindeljk verscheen daar ons transport richting Hotel Next. Daar aangekomen en ons gemeld bij de balie, bleek er niets te zijn gereserveerd. Bleken we vanuit de organisatie het verkeerde hotel doorgekregen te hebben, wisten ze ons na 1,5 uur te vertellen. Op zoek naar taxi? Nee, een pick-up van het juiste hotel.
Een geluk bij een ongeluk want het was een heel mooi hotel, waar we chic ontvangen werden. Het avontuur kan beginnen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief