Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Een uit de hand gelopen Facebook-party

Het lijkt een goed plan. Karin Brussaard denkt wat mensen uit te nodigen voor een beach BBQ en dat aan te kondigen op Facebook. En dan blijkt de groep van de Photo Experience ineens veel vrienden te hebben in de Filipijnen!


Datum: 16 mei 2017
Duiklocatie: Bohol Anda , Bitoon white beach

duikreport-call-to-action-350x85

Nou dat hebben we geweten, na 2 duiken kwamen we met de boot aan op het strand Bitoon white beach. Deze was bezaaid met locals van jong tot oud.
Oh oh, iets te veel vrienden op Facebook misschien!!!
We werden vol enthousiasme ontvangen, het leek wel of we een intocht van sinterklaas meemaakten. Iedereen zwaaide en door het enthousiasme van Bart begon iedereen te juichen.

Van de boot af kwamen er een heleboel op ons afgelopen en hadden we een plaatselijke foto shoot.
Nou Karin, we hebben tenminste ook een stukje bovenwater experience!

Tja maar zou er nu genoeg ruimte zijn om iedereen aan te laten schuiven aan die prachtige tafel die voor ons klaar stond? Helaas was dat niet het geval maar iedereen kwam er gewoon gezellig bij staan en genoot ondertussen ook van eigen gebrachte versnaperingen. Waarbij wij genoten van fruit, salades, voldoende vlees en verschillende dranken. Overal was aan gedacht en iedereen heeft zitten smullen van al dit lekkers.

Voldaan genoten we van de zon en kregen we een briefing voor de volgende duiklocatie.
Maar voor we weer de boot opstapten kon het niet uit blijven dat we aan het traditionele ritueel van de bevolking deelnamen. Uit volle borst meezingen met de karaoke, de één nog valser dan de ander. Dat iedereen nog bleef was een groot wonder.

Met schorre stemmen begonnen we aan onze trip naar de volgende duiklocaties.
Wat we daar gezien hebben? Eigenlijk te veel om op te noemen, de ene groep pigmee zeepaardjes en de andere juist weer het grotere zeepaardje.
Bij alle duiken waren weer verschillende slakken te vinden. Al met al een top dag, lol met duiken en erna.
Karin wanneer is de volgende beach bbq?

Foto: Leendert Smit


Foto: Hans Kroon

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief