Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Een duikje bij Vinkeveense plassen zandeiland 4

Datum 9 augustus 2014
Locatie Vinkeveense plassen

P1017468Na een aantal gezellige niet-duikweekenden was het nu echt wel tijd om mijn hoofd weer eens onder water te stoppen.

Ditmaal ging ik met Jeffrey en Alex naar Vinkeveen. Het weer zat mee, zonnetje een lichte wind en geen regen zoals voorspeld. Ik was al een tijdje niet in Vinkeveen geweest. Het viel me op dat het rustig was en er aardig wat veranderd was boven water. Nu een omkleedruimte en toiletvoorziening midden op de parkeerplaats. Dat scheelt een hoop lopen zeg!

Na even bijgepraat te hebben, vergunningen te regelen was het dan tijd om ons hoofd onder water te steken. Wat een verademing! Ik kwam ogen te kort met alles wat ik om me heen zag, wat moet ik nu als eerste op de foto zetten??? Het leek wel een Hollands aquarium. De baarzen kwamen overal voorbij schieten. En in het ondiepe gedeelte lagen de snoekbaarzen heerlijk te zonnen op een zandplaat, de snoeken te azen op plankton in het weelderige groen en vonden we op de lange grassprieten een tal van zoetwater slakken.

P1017369bw

Dus al met al een top duik, zelfs mijn camera heeft overuren gedraaid en was na 104 minuten geheel leeg. Zeker de moeite waard om snel nog een keer heen te gaan! Dus mijn spullen zullen ditmaal niet zolang in de kast hangen.

Dit bericht delen

Sandra Boerlage

Ik ben Sandra Boerlage en duik sinds 2004. Het duiken vind ik echt een geweldige hobby en om al het moois wat ik zag te delen ben ik foto's gaan maken. Een leuke en uitdagende bezigheid.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten