Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Duikje in De Beldert

De watertemperaturen stijgen. Daar is Duikreporter Sandra blij mee, want vijfvingerige handschoenen zijn echt makkelijker dan drievingerige. Het wordt een gezellige middag met leuke groothoekfoto’s.

sandraduikenP2180515 kopiëren-121665

Vandaag eens in een andere zoetwaterplas gedoken samen met Mark. Ook Jos en Dennis waren van de partij en zij hadden Sander meegenomen. We hadden ’s middags afgesproken en wegens de vele ongelukken op de weg had ik helaas 20 min vertraging, in die tussentijd waren de mannen rustig bezig hun setje in elkaar te zetten en kon ik nog even snel mijn fles laten vullen. In de tussentijd legde Jos de duikplaats nog even globaal uit, aangezien ik hier al in geen tijden geweest was. Binnen een mum van tijd was toen de fles gevuld en kon het optuigen beginnen. Dit moest wel even in een turbo aangezien we te horen hadden gekregen dat de poort om 16.00 uur dicht ging, wordt dus goed op de tijd letten tijdens de duik. Nu scheelt het dat de temperaturen nog niet zo aangenaam zijn dat je uren wegblijft.

sandraduikenP2180482 kopiëren-121665

Ik ging via de duiktrap, kon ik even makkelijk je vinnen etc. aandoen. De dikke 3 vingerhandschoenen geven je toch wat minder flexibilteit in je grip en was dan ook blij met de hulp van Mark om mijn camera aan het vest vast te krijgen. Blij als ik straks weer mijn 5 vingerhandschoenen aan kan. Mijn missie voor vandaag was groothoekfoto’s maken, iets waar ik nodig weer eens mee aan de slag moest aangezien mijn macro lens mijn voorkeur blijft hebben. Genoeg objecten om mee te oefenen, helaas maakte ik het mijzelf niet makkelijk door de nodige stof te creëren die dan ook op veel van mijn foto’s terug te zien was. Tja helaas gewoon nog even door blijven oefenen en genieten van de duik. Deze ging qua tijd toch best snel en na 50 min gaven Mark en ik elkaar het teken dat we toch maar richting de kant moesten gaan. Precies bij 60 min waren we boven en stonden de anderen ons al op te wachten. Nog 15 min om om te kleden en in te laden, moet lukken toch??? En gelukt is het zeker alleen of het nu allemaal heel georganiseerd lag??? Nog even snel een foto met zijn allen en toen werden we toch vriendelijk verzocht om het terrein te verlaten. Volgende keer even een beter plan maken dat we het allemaal iets minder gehaast hoeven doen.

De watertemperaturen stijgen. Duikreporter Sandra Boerlage is daar blij mee, want vijfvingerige handschoenen zijn makkelijker dan drievingerige. Het levert desondanks leuke groothoekfoto's en een gezellige middag op.

1 reactie

  1. Tsjah, oponthoud door een ongeluk is overmacht. Fijn dat jullie een mooie duik konden maken.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief