Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – De dag van de prijsuitreiking van het EK

De wedstrijddagen van het EK Onderwaterfotografie zitten erop, de jury buigt zich over de beelden. Sandra en Rian gaan samen met de andere deelnemers Madeira boven water ontdekken.

Deze dag begon rustig, met na het ontbijt een wandeling door Funchal. Bij het hotel hadden we nog even tijd om ons op te frissen. En dan is het zover: om 15.20 uur werden we opgehaald om in het museum van print de eindresultaten te horen bij de prijsuitreiking. Wat een happening dit en natuurlijk ook wel heel spannend.

Helaas is team NL niet in de prijzen gevallen, maar met mijn 4de plaats in de categorie thema voel ik mij een echte winnaar. Voor filmer Jos van Zijl was er een 5de plaats en voor fotograaf Jos Broere 2x een 5de plaats en 1x een 9de plaats.

We sloten dit geweldige avontuur af met een eindfeest, waarbij we als afsluiting een shirtruiling met andere landen deden. Een vaste traditie hoorde ik later van een van de deelnemers. Uiteindelijk had ik een Duits t-shirt , een Italiaans t- shirt en een Spaans vest. Allemaal leuke aandenkens aan deze geweldige ervaring.

Na het eindfeest ging het feest nog even verder in een bar in de buurt. Dus nachtje slaap overslaan en proberen in het vliegtuig wat in te halen, aangezien we om 03.30 uur opgehaald werden om richting het vliegveld te gaan.

Het EK was een geweldige ervaring die ik zeker niet ga vergeten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief