Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ron Offermans: Nabewerken voor gevorderden – aan thematafel op Duikvaker

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 6 en 7 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Ron Offermans bijvoorbeeld!
Hoe maak je een goede onderwaterfoto nog beter? Fotograaf Ron Offermans heeft aan de thematafel tips en trucs voor je!

Voor onderwaterfotografen is Ron Offermans geen onbekende. Niet alleen is hij zelf een bekend onderwaterfotograaf met publicaties in vele bladen en online, ook is hij de auteur van het Handboek digitale onderwaterfotografie. In zijn boek en tijdens zijn cursussen probeert hij fotografen stappen te laten maken.

Dit jaar zal Ron het aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld hebben over het nabewerken van onderwaterfoto’s. De meeste onderwaterfoto’s winnen aan kracht als ze achteraf nog iets worden geoptimaliseerd in een foto nabewerkingsprogramma zoals Photoshop. Een kleurzweem of hinderlijk stofjes kunnen ongewild de aandacht trekken. Hoever je daarin gaat, maak je zelf uit. Een totaal mislukte foto wordt echt geen topfoto met Photoshop, maar een goede foto kun je wel nog beter maken.

Aan de thematafel laat Ron een aantal tips en trucs zien waarmee je foto’s nog beter worden.

poetsen  witbalans

Wanneer?

zaterdag 15:30 uur
zondag 12:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 4 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een ademautomaat van Scubapro. Klik hier!

Naar meer foto’s van Ron Offermans….

1 reactie

  1. Interessante thematafel!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief