Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Thalassa Dive Resorts, Indonesië

Een verblijf bij Thalassa Dive Resorts Indonesia is echt genieten, maar kiezen tussen onze twee resorts in Noord-Sulawesi is niet makkelijk. Wél makkelijk is simpelweg níet kiezen: een combinatietrip tussen beide resorts is dan ideaal. Zo ontdek je hoe verschillend het duiken tussen beide plekken is.

Thalassa_Indonesie_manado swimming pool with palm trees
Thalassa_Indonesie_turtle-swimming-past-reef-at-bunaken

Het eerste resort nabij Manado ligt op 30 minuten van de luchthaven, pal voor het Bunaken National Marine Park. De bungalows en cottages zijn omgeven door tropische tuinen. Het zwembad verschaft de nodige verkoeling, en dient tevens als “klaslokaal” voor cursisten. Je duikuitrusting staat al klaar voordat je aan boord van de boot stapt. Na slechts 20 minuten varen en een pre-dive briefing kan de duikpret beginnen. Dit duik- en snorkelparadijs kenmerkt zich als een gebied met zo’n beetje de hoogste biodiversiteit ter wereld, door de duizelingwekkende verscheidenheid aan koralen en sponzen, kleurrijke scholen vis, macroleven en natuurlijk de beroemde zeeschildpadden.

Thalassa’s tweede resort ligt dicht tegen de oostkust van Noord Sulawesi aan, op het groene eiland Lembeh. Na 60 minuten rijden vanaf de luchthaven (of Thalassa Manado) is het nog slechts 15 minuten varen met onze boot. Je wordt warm onthaald met een drankje, en je vindt in dit boutique resort echte rust. Je bungalow heeft uitizcht op een prachtige baai. Lembeh Strait is wereldberoemd om het muck diving, en je kunt hier de meest vreemde critters vinden in het zwarte zand: naaktslakjes, frogfish, mimic octopi, en veel meer.

Benieuwd? Neem een kijkje op onze website. “…where guests leave as friends!”

Thalassa_Indonesie_nudibranch
Thalassa_Indonesie_bungalow double interior sea view thalassa lembeh
Thalassa_Indonesie_barrel sponge lekuan 3 bunaken sunshine
Thalassa_Indonesie_frogfish orange
Thalassa_Indonesie_hilltop deluxe exterior terrace view thalassa manado

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief