Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

Sogod Bay Scuba Resort in de Filipijnen

Welke bestemming mag je in 2020 niet missen? We vroegen het de duikreisorganisaties. Vandaag de tip van Sander Koele van Dive and Travel.

Sander Koele van Dive and Travel hoeft niet lang na te denken als wij hem vragen naar zijn tip voor 2020:
Sogod Bay Scuba Resort op de Filipijnen

“Nog vrij onbekend maar zeker het bezoeken waard is Padre Burgos in Sogod Bay op Zuid-Leyte. Mocht je al meer in de Filipijnen hebben gedoken, ook dan is een duikvakantie naar Sogod Bay zeer zeker de moeite waard. Sogod Bay heeft een uitbundig onderwaterleven met schitterende topriffen, diepe drop-offs, koraaltuinen en zelfs het zwarte zand met zeer goede mogelijkheden voor muck diving van Sogod Bay. Deze bestemming is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren duiker. Er zijn in deze regio diverse zeereservaten ter bescherming van het onderwaterleven. Natuurlijk mag je in de periode van november tot mei de snorkeldagtrip naar de walvishaaien niet missen. Wat is dat bijzonder om met deze magische dieren te snorkelen! In Sogod Bay worden de walvishaaien niet gevoerd.”

 

“Ik heb de bestemming afgelopen september bezocht en vond het duiken op de schitterende begroeide riffen super gaaf. Het Sogod Bay Scuba Resort staat direct aan zee en geeft een mooi uitzicht over de baai van Sogod. Het resort is de perfecte uitvalsbasis om alle mooie riffen van Sogod Bay te beduiken.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief