Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

Shams Lodge

Welke bestemming mag je in 2019 niet missen? We vroegen het de duikreisorganisaties. Vandaag de tip van Patricia van Mourik van Diving Holidays.

Patricia van Diving Holidays weet het meteen als we haar tip voor komend jaar vragen:
Shams Lodge aan de Rode Zee

«Het gloednieuwe Shams Lodge Water Sports resort bij Safaga, Egypte is vanaf nu te boeken bij Diving Holidays! In december hebben wij deze topaccommodatie bezocht en goed bevonden!»

Het nieuwe Shams Lodge Water Sport resort is een parel binnen het aanbod van bestemmingen van Diving Holidays. Het is een geheel nieuw opgezette lodge bij het Safaga Resort met fantastische voorzieningen en alles binnen handbereik. De transfer is ongeveer 1 uur vanaf Hurghada luchthaven en na aankomst is het direct genieten van de fijne sfeer bij de lodge en het duikcentrum.

  

Maak geweldige duiken rondom Safaga baai, ga mee met een dagtrip naar de Salem Express of bewonder het fantastische huisrif. De ervaren gidsen begeleiden je bij alle bootduiken en vertellen je de achtergrond bij elk rif.Geniet nu van een heerlijke relaxte duikvakantie met Shams Diving Centers in de Shams Lodge.

Wil je meer weten over deze nieuwe lodge?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief