Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

Bahama’s

Welke bestemming mag je in 2019 niet missen? We vroegen het de duikreisorganisaties. Vandaag de tip van Sander Koele van Dive and Travel.

Sander Koele van Dive and Travel hoeft niet lang na te denken als wij hem vragen naar zijn tip voor 2019:
een live-aboard in de Bahama’s!

«Iedere duiker heeft een ander beeld van de ‘perfecte duikreis,’ maar bij de gedachte aan duiken met haaien gaat er bij iedereen wel een gevoel van opwinding en spanning door het lijf. Dat is niet onterecht, het zijn over het algemeen immers ontzagwekkende en grote roofdieren. Bij Tiger Beach op de Bahama’s kun je grote hamerhaaien, citroenhaaien, Caribische rif haaien, stierhaaien, verpleegsterhaaien en reusachtige tijgerhaaien van dichtbij bewonderen. Dive en Travel organiseert een unieke live-aboard van een een week die geheel in het teken staat van duiken met deze prachtige dieren. In december 2019 kan jij erbij zijn!»

  

Tijdens deze reis verblijf je 9 dagen aan boord van de Dolphin Dream. Kapitein Scott Smith heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het duiken met haaien op Tiger Beach. Hij brengt je op deze onvergetelijke reis dus naar de beste plekken! Onderweg spelen dolfijnen regelmatig rond de boeg van de boot en grote scholen vis, schilpadden en andere prachtige dieren brengen tijdens de duiken vaak een bezoek. Dit is een once in a lifetime reis vol spektakel, maar ook met ruimte voor relaxen en het delen van ervaringen. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief