Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Reisshoppen op de Vakantieboulevard

Vakantieboulevard

Vakantieboulevard is een nieuw virtueel winkelcentrum met straten vol verrassend reisaanbod, alleen van echte reisspecialisten. De start-up brengt het aanbod, de persoonlijke passie van deze reisexperts en inspirerende reisverhalen samen op één online platform. 

 

Op Vakantieboulevard beschikken deze aanbieders over een eigen etalage om zichtbaarheid te krijgen, ver weg van het marketinggeweld van de grote reisorganisaties. Momenteel staan er al ruim 350 verschillende etalages in 39 ‘straten’ en meer dan 250 blogs live. Vakantieboulevard gelooft in de kracht en kunde van de gespecialiseerde reisaanbieder en biedt juist hun de ruimte om hun doelgroep aanzienlijk te vergroten. Consumenten die een verrassende vakantie willen beleven, kunnen zich hier laten inspireren en met persoonlijk advies van de specialist die alle details zelf kent, rechtstreeks en online hun droomreis reserveren.

“Reizigers gaan in 2016 op reis om dingen te proberen die zij nog niet eerder hebben gedaan. Er wordt steeds vaker gekozen voor een vakantie die aansluit bij een interesse, hobby of passie. Het gaat nu om de ervaring in plaats van de bestemming. De echte herinneringen die je bijblijven aan vakanties zijn de momenten waarop je iets nieuws beleeft.” zegt Henk van den Broek, founder van Vakantieboulevard. Van den Broek stond eerder ook aan de basis van D-reizen en het succesvolle Micazu.

Vakantieboulevard verbindt de passie en deskundigheid van honderden reisspecialisten met de wens van reizigers om de vakantie aan te laten sluiten bij een specifieke wens, hobby of beperking. Denk hierbij aan slapen in een boomhut, een voetbal- of fotografievakantie in Zuid-Amerika, een eenouder-safari in Tanzania of een vrijwilligersvakantie op de Filipijnen. En natuurlijk ontbreekt de Duikvakantie-straat niet!

“Met Vakantieboulevard bieden wij deze ervaringen door het publiek te koppelen aan honderden specialistische reisaanbieders. Vernieuwend aan ons platform is dat er nog nooit eerder zo’n groot en divers aanbod van zowel de beste reisspecialisten als reisbloggers op één plek beschikbaar is geweest.” aldus Willemien de Jong, directeur bij Vakantieboulevard.

Kansen voor reisspecialisten
Er is dit jaar een duidelijke afname te zien van het aantal geboekte buitenlandse pakketreizen en tegelijkertijd een flinke stijging bij de boekingen van vakanties, waarbij mensen zelf reisonderdelen van verschillende aanbieders combineren.* De verschuiving van massa- naar nichetoerisme biedt kansen voor de reisexpert, maar het aantrekken van voldoende massa blijft een uitdaging. Daarom is het aanbod van Vakantieboulevard zeer breed: van hardloopreizen, fietsvakanties of creatieve reizen tot bijzondere overnachtingen en muziekvakanties. Het brede aanbod sluit aan op toenemende populariteit van themavakanties in Nederland**.

Samenwerking met bloggers
Reisbloggers zijn de traveljournalisten van 2016 en daarom werkt Vakantieboulevard samen met meer dan 45 gepassioneerde bloggers (onder andere Linda Ferwerda van DuikeninBeeld) en social influencers. Door middel van authentieke verhalen, tips en eigen ervaringen van de bloggers kunnen bezoekers van het platform zich verbinden met een inspiratiebron voor hun eigen vakantie. Net zoals de reisspecialisten hebben de bloggers allemaal een expertise. Voorbeelden hiervan zijn zeilen, duiken of kunst en cultuur. De inspirerende blogs laten bezoekers zien hoe ze zelf verrassende, andere reizen kunnen beleven. Deze unieke combinatie van reisverhalen en bijzonder reisaanbod maakt Vakantieboulevard vernieuwend in de reissector.

www.vakantieboulevard.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief