Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Reisinspiratie nodig? Kom naar Dive and Travel op Duikvaker

Dive and Travel is ook in 2020 weer vertegenwoordigd op dé duikbeurs van Nederland! In hal 2, stand 310 staan wij klaar met alle informatie voor jouw volgende duikvakantie en enkele van onze leveranciers.


Magic Island Dive Resort
en Magic Oceans Dive Resort vertellen hoe prachtig het duiken wel niet is in de Filipijnen en wat je er allemaal nog meer kunt doen. Murex Dive Resorts staat ons het hele weekend bij om alles te vertellen over Bangka en Manado in Noord-Sulawesi, Indonesië. De vertegenwoordigster van Lembeh Dive resort weet alles over duiken in de beroemde Lembeh Strait. We blijven nog even in Indonesië en wel op Bali. Kubu Indah Dive Resort is een heerlijk kleinschalig resort en biedt prachtige duiken rondom Kubuh en Tulamben aan. Vanuit Egypte is Camel Dive Club & Hotel aanwezig. Dit heerlijke duikershotel ligt in Sharm el Sheik waarvandaan je de meest fantastische duiken maakt in bijvoorbeeld de Straits of Tiran en op de Thistlegorm.

Naast de vele kennis bieden wij je de mooiste aanbiedingen voor duikvakanties over de hele wereld. Voor meer informatie over Dive and Travel op de Duikvaker 2020 ga naar onze website

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief