Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Red Dot Design Award voor Oceanic+ Dive Housing

Wat een mooie erkenning! Oceanic heeft voor de innovatieve Oceanic+ Dive Housing de prestigieuze Red Dot Design Award 2024 gewonnen.

De Red Dot Award is een internationale design- en innovatieprijs. Jaarlijks worden vele producten wereldwijd in diverse sectoren beoordeeld door een jury.

En laat de Oceanic+ Dive Housing er nu uitspringen door het opmerkelijke en innovatieve ontwerp. De jury was onder de indruk van het functionele en mooie ontwerp. Met de behuizing kun je een Apple Ultra Watch of een iPhone gebruiken als een volwaardige duikcomputer – een absolute innovatie. Bovendien kun je met de iPhone in de Oceanic+ Dive Housing en de app ook onder water filmen en fotograferen en wordt (optioneel) een automatische kleurcorrectie toegepast.

“We zijn heel blij dat we de Red Dot Product Design Award 2024 voor de Oceanic+ Dive Housing hebben gekregen,” zegt Mike Huish, CEO van Huish Outdoors. “Deze prijs is een erkenning voor ons voortdurende streven naar uitmuntendheid op het gebied van design en technologie voor duikers.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief