Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Real Diving voor elke duiker

De nieuwe DiveSSI app is het “All-in-One-Tool” voor al je duikavonturen. De DiveSSI app en alle huidige functies die je zo graag gebruikt, blijven GRATIS – brevetten, checklists, handsignalen en nog veel meer. Het enige verschil is dat je vanaf nu de mogelijkheid hebt om in de app opleidingsmaterialen en een digitaal DiveLog aan te schaffen en te gebruiken.

De technologie van deze nieuwe DiveSSI app is responsief en past zich aan elk apparaat op alle platforms aan – computer, tablet of mobiel apparaat, IOS of Android. De nieuwe DiveSSI App is REALDIVING, een allesomvattende en interactieve leerervaring met prachtige video’s, illustraties, animaties, graphics en foto’s.

SSI-App 1SSI benut de technologie optimaal zodat je altijd en overal kunt leren – online en offline. Een voorbeeld van deze technologie zijn de kennisvragen. De multiplechoicevragen zijn niet langer statisch, maar worden willekeurig vanuit een database met vragen geladen zodat jij des te beter leert. In de lesstof is ook een bladwijzerfunctie geïntegreerd en kun je aantekeningen maken.

Het nieuwe Digital Divelog is erg cool. Je kunt je gps-positie invoeren, een foto van de duiklocatie en je buddy toevoegen en de duik digitaal door je buddy in de app laten aftekenen, ook als je geen internetverbinding hebt.

De nieuwe DiveSSI app is alles wat je nodig hebt, wanneer en waar dan ook, in ruim 30 talen – het is #REALDIVING.

Download de app nu voor iOS of Android.

In onderstaande video krijg je een rondleiding door de app. Kijk en download de app!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief