Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Prijzenfeest bij Souldivers

De winnaars van het prijzenfeest van Souldivers op Duikvaker zijn bekend. Wie zijn er in de prijzen gevallen en wie reist binnenkort af naar de Filipijnen?

Op de Duikvaker beurs waren er mooie prijzen te winnen bij Souldivers. Zo was de hoofdprijs een schitterende duikreis naar de Filipijnen, uit het nieuwe reisprogramma van Souldivers. Tien dagen naar het wonderschone eiland Camiguin, een duikparadijs in de Boholzee, waar Souldivers recent een PADI 5* Resort heeft opgezet.

Souldivers_winnaar2015Travel manager Marja Mulder heeft in aanwezigheid van het Souldivers beursteam uit de goede inzendingen de winnaars getrokken. De uitslag is als volgt: 

De derde prijs,  het Mares X-vision masker: Mark Groen.
De tweede prijs, de Mares Avanti Quattro vinnen: Karin Blokduik.

De gelukkige winnaar van de hoofdprijs is Wanda Leinders, uit Tilburg. Zij heeft bij duikcentrum Souldivers in Rotterdam de prijs uit handen van Marja Mulder ontvangen. Wanda gaat binnenkort samen met haar partner naar de Filipijnen heerlijk te duiken. PADI instructeur en Resort Manager Jack Wasmoeth zal hen de  mooiste duiklocaties rondom Camiguin Souldivers laten zien.

 

   Souldivers is lid van HISWA Duiksport.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief