Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

Passport to Paradise in beeld

Drie bestemmingen in één trip – Passport to Paradise!


Murex Dive Resorts
 biedt je een paspoort naar het paradijs aan. In één trip ga je naar Bunaken, Lembeh en Manado. En het mooie is, je verliest geen duiktijd met reizen. Op weg van de ene naar de volgende bestemming duik je op ongerepte stekken waar het onderwaterleven nog nauwelijks duikers heeft gezien.

Hieronder zie je Passport to Paradise in foto’s. Dit album wordt regelmatig aangevuld.
Klik op een foto om deze groot weer te geven en de diavoorstelling te openen.

Krijg je al zin?

4 reacties

 1. Deze staat echt op mijn bucketlist. Wat een geweldige combinatie en met duiken onderweg lijkt me ideaal. Anders ben je altijd een dag reizen kwijt.

  REAGEREN
  • Ons Passport to Paradise is de perfecte wijze om heel Noord-Sulawesi te verkennen. Je duikt 3 unieke en compleet verschillende duik gebieden, Bunaken met de drop offs en schildpadde, Bangka met zijn kleurrijke pinnacles en Lembeh Strait, de onbetwiste muck dive hoofdstad van de wereld. Meer foto’s volgen snel…..

   REAGEREN
 2. Ik zou heel graag de pygmee paardjes zien. Hoe groot is de kans dat we die ook echt gaan zien?

  REAGEREN
  • Hi Pascal, de kans is heel groot dat je die gaat zien. Zeker op de duikstekken rondom Bangka is de kans heel erg groot. Ik kan geen 100% garantie geven omdat het nog altijd de natuur is maar als je geen Pygmee zeepaardje ziet hebben onze duikgidsen met hun ogen dicht gedoken 🙂

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief