Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

PADI virtueel aanwezig op Duikvaker

De wereld wordt steeds virtueler en PADI doet hier aan mee! Met elearning zodat je thuis kan starten met duiken, maar ook door kan blijven leren over duiken. En PADI stapt de toekomst in met een virtuele stand op Duikvaker VirtualXpo.

Wat kun je verwachten op de stand? Live kletsen met PADI medewerkers en presentaties kijken over PADI programma’s. Op zaterdag gaan we het hebben over hoe je met elearning kan starten, maar ook over lokaal duiken in Nederland, freediven en nog veel meer. Op zondag staan de PADI Divemaster en instructeursopleidingen in de schijnwerpers.

Eind 2019 kon je op DuikeninBeeld kennismaken met Nederlandse en Belgische Course Directors. Nu presenteren deze heren en dames zich online. Bij wie ga jij de duikcarrière vervolgen? Ten slotte stellen tientallen PADI duikscholen uit Nederland, België en de rest van de wereld zich op de PADI stand voor. Wat wordt jouw volgende bestemming? Neem een kijkje in de stand en maak kennis met PADI zoals nooit te voren!

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief