Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Pacific Diving en AmilcoSports organiseren droogpakpresentaties en testdagen

Pacific Diving en AmilcoSports organiseren op 19 februari en 1, 4 en 22 maart droogpakpresentaties en testdagen in de vestigingen Utrecht/Nieuwegein en Reeuwijk. Rogier de Boer (AmilcoSports), Arjan de Graaf en/of Erik Huigen (Pacific Diving) zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

AmilcoSports importeert en distribueert Suunto, Bare, Metalsub, McNett en Aqua Lung voor de duikmarkt. Pacific Diving levert deze merken als kern van haar productenpallet vanuit haar vestigingen in Utrecht/Nieuwegein en Reeuwijk. In de vestiging Utrecht/Nieuwegein is de volledige Bare collectie nat- en droogpakken en onderkleding te zien en voorradig.

Tijdens de droogpakpresentaties gaat Rogier de Boer (AmilcoSports) in op de diverse soorten droogpakken in het algemeen en de Bare producten in de diverse categorieën in het bijzonder. Alle types pak kunnen ter plekke bekeken worden. De Bare droogpakken kunnen tijdens de testsessies in het zwembad van Pacific Diving in Reeuwijk gepast en uitgeprobeerd worden. Medewerkers van Pacific Diving zijn aanwezig voor begeleiding en advies.

De presentaties en testsessies zijn als volgt gepland:

  • Woensdag 19 februari 2020, 19.30 uur, presentatie droogpakken, Pacific Diving Utrecht, Ravenswade 212a te Nieuwegein
  • Zondag 1 maart 2020, 15.00 uur, testsessie droogpakken, Zwembad de Kuil, Sportlaan 1, Bodegraven
  • Woensdag 4 maart 2020, 19.30 uur, presentatie droogpakken, Pacific Diving Reeuwijk, Reeuwijksepoort 307, Reeuwijk
  • Zondag 22 maart 2020, 15.00 uur, testsessie droogpakken, Zwembad de Kuil, Sportlaan 1, Bodegraven

PADI Dry Suit Diver specialty cadeau!

Bezoekers die tijdens deze presentatie- en testdagen besluiten een Bare droogpak aan te schaffen bij Pacific Diving, krijgen van AmilcoSports en Pacific Diving een PADI Dry Suit Diver specialty bij Discovery Divers cadeau ter waarde van € 189,-!

Info en aanmelden

Meer informatie en/of aanmelden voor de presentaties en testdagen kan telefonisch via 0182-399580 en 030-7116505,  via e-mail info@pacific-diving.nl en/of via de Facebook-evenementen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief