Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Opgedoken!

We hebben een duik genomen in de oceaan van duikproducten! Dit is wat wij deze keer voor je hebben opgedoken!

Nieuwe duikcomputer van Garmin

De nieuwe Descent MK2 en  Descent MK2i duikcomputers zitten vol met functies voor onder water én aan de oppervlakte. De Descent MK2i is een uitgebreide duikcomputer in smartwatch-stijl en kan gekoppeld worden met de Descent T1-zender via Garmin SubWave™ – makkelijk want zo kun je altijd weten hoeveel ademgas je in je fles hebt. Met SubWave beschik je over een revolutionair, op sonar gebaseerd systeem met een groter bereik en een grotere betrouwbaarheid dan traditionele luchtintegratiesystemen, zo stelt de fabrikant. De Descent MK2 en  Descent MK2i  hebben een groter display, waterdichte inductieve knoptechnologie, aanpasbare gegevensvelden én Garmins smartwatchfuncties voor dagelijks gebruik.
www.garmin.com

Legendarisch!

Voor wie de LEG3ND is? Aqua Lung is er duidelijk over: het is dé ademautomaat voor de gepassioneerde duiker, de ontdekker, de duiker voor wie duiken meer is dan gewoon een sport. De nieuwe LEG3ND, gebaseerd op de legendarische lijn Legend-ademautomaten, maar nu met de nieuwste technologie, is een master piece van engineering, gebouwd voor alle omstandigheden, alle diepten en alle duiken. Met deze ademautomaat wordt het een feest om de oceanen te verkennen en ervaar je het toppunt van onder water ademen.
www.amilcosports.nl

Laat de zon maar komen!

We geven toe… goedkoop is hij met zijn 199 euro niet. Maar hoe bijzonder is deze zonnebril die is gemaakt van het plastic dat The Ocean Cleanup in 2019 uit de Stille Oceaan heeft gehaald. Stijlvoller dan met deze zonnebril kun je niet helpen om de oceanen te ontdoen van het plastic afval. Want met je aankoop draag je bij aan het goede werk van Boyan Sloat. Mooi toch?
https://products.theoceancleanup.com/

Warme voeten!

Lekker hè, duiken in koud én helder water. Maar die voeten van je… het liefst laat je ze thuis want voor je het weet, zijn ze koud. Niet met de nieuwe K2 droogpaksokken van SCUBAPRO – daarmee blijven je voeten warm, ook als je langer in het water ligt. Ze zijn gemaakt van hetzelfde fleecemateriaal dat ook wordt gebruikt voor de K2 onderkleding van SCUBAPRO – ademend, rekkend en heerlijk comfortabel en warm.
www.scubapro.eu

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief