Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Op zoek naar het zeepaardje

Na een tip en even zoeken weet Bert Peters het zeepaardje in de Oosterschelde te vinden. Geniet mee van zijn video van dit mooie beestje!

zeepaardje-55240

Bij deze duik ging mijn aandacht uit naar het zoeken van een zeepaardje. Ik had van een collega duiker een tip gekregen waar ik het zeepaardje kon spotten. Op naar de aangewezen duikstek, het was er lekker druk. Er kwamen al duikers uit het water en die hadden het zeepaardje al gezien. Dus vol goede moed het water in op de aangewezen locatie. Na 50 minuten nog steeds geen zeepaardje te zien. Toen ik het flitsen van een fototoestel zag, zwom ik gelijk in die richting en inderdaad: gevonden! Daar zat het zeepaardje en werd volop gefotografeerd. Toen de collega-duiker klaar was met zijn foto`s maken, kon ik aan de slag met mijn filmcamera. Veel kijkplezier!

1 reactie

  1. Avatar

    mooi in beeld gebracht

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief