Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Op zoek naar de leukste baan in de duikwereld?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Maar moet het dan wel écht een hele leuke baan zijn? De Witte Boulevard is op zoek naar een bedrijfsleider.

De leukste en meest veelzijdige baan binnen de duikwereld

Zo mag je deze functie als Bedrijfsleider bij de Witte Boulevard wel noemen. Een baan waarin je alle kanten uit kan met jouw creativiteit en verkooptalent. Jij laat het duikcentrum verder groeien en tegelijkertijd krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte allround duikprofessional. Wat je gaat doen De meest veelzijdige baan in de duikindustrie is niet zo één-twee-drie te omschrijven. Om deze functie van Bedrijfsleider helemaal in te kunnen vullen, realiseren wij ons dat jij jezelf mogelijk nog wat moet ontwikkelen. Die ruimte krijg je ook. Als Bedrijfsleider ben je volledig verantwoordelijk voor het duikcentrum en daar hoort een heel afwisselend takenpakket bij. Je regelt bijvoorbeeld de verhuur en verkoop van materialen. Verzorgt de boekingen voor proeflessen, snorkeltochten, begeleide duiken en duikcursussen. Vanzelfsprekend houd je de winkel netjes op orde. Je houdt de voorraad bij en onderhoudt contact met de leveranciers. Kleine onderhoudswerkzaamheden en storingen aan duikapparatuur los jij effectief op. Natuurlijk is er gelegenheid om als duikliefhebber ook zelf duik- en snorkel-activiteiten te begeleiden. Daarnaast kun je jouw creativiteit lekker kwijt in het organiseren van workshops en evenementen. Wij dagen je uit om vooral slim gebruik te maken van de vakantieparkaccommodaties en bootactiviteiten die wij aanbieden.

Waar jij over 2 jaar staat

Jij zit helemaal op je plek als Bedrijfsleider. Dankzij jou zijn de activiteiten in het duikcentrum gegroeid en heeft ook de omzet een groei gemaakt. Je bent een ideeëngenerator, brainstormt actief mee en weet zo meer mensen naar het duikcentrum te trekken. Jij hebt er ook voor gezorgd dat de social media optimaal gebruikt wordt. Jij hebt veel bijgeleerd en bent het gezicht van Duikcentrum de Witte Boulevard geworden!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief