Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Op welk strand loop jij in 2017?

Ben jij al ook al druk met het plannen van je duikvakantie in 2017? Wij wel!

voetjes-strand-dh

Wat zijn jouw wensen voor je volgende duikreis? Wil je op zoek naar dat ene specifieke visje dat je nog steeds niet hebt gezien, maar dat je zeker kunt gaan zien in de Lembeh Strait? Of wil je verwend worden met onnoemlijk veel vis, zoals in Indonesië, Raja Ampat? Of wil je juist verschillende soorten duiklocaties op verschillende eilanden combineren, zoals je kunt doen in de Filipijnen?
Of ben je juist geïnteresseerd in een bestemming waarvan je zowel onder als boven water kunt genieten? Wat je wensen ook zijn voor je volgende duikvakantie, het is nu de tijd om te gaan plannen!

De meeste prijzen voor de duikvakanties naar de mooiste wereldwijde duiklocaties in 2017 zijn al beschikbaar op de Diving Holidays website. Om teleurstellingen door volgeboekte vluchten of hoge vluchttoeslagen te voorkomen boek je nu al je duikvakantie. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger de tickets! We kunnen vrijblijvend jouw duikvakantie in optie zetten en werken graag in overleg een passend reisvoorstel voor je uit.

Kortom: Op welk strand loop jij in 2017?

www.divingholidays.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief