Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Op het droge! – Onderwaterleven in 3D

De tip van de dag komt vandaag van Marloes Otten. Zij haalt het zeeleven in huis.

Je kunt nu de leukste dieren bekijken en fotograferen vanaf de bank! Dat is nog eens onderwaterfotografie: nat worden is er niet bij!

Op het droge!
Niet duiken en toch met duiken bezig zijn? Dat kan! In deze rubriek geven duikcentra handige en leuke tips.

Open Google op je telefoon of tablet* en typ een dierennaam in, bijvoorbeeld ‘haai’. Klik vervolgens op ‘weergeven in 3D’.  Je camera komt nu in beeld (misschien moet je even toestemming geven) mét de haai! De haai zwemt nu ineens in je huiskamer, keuken of badkamer. Of je hebt ineens een schildpad op de bank, of een octopus in de schommelstoel.

Om het echte duikgevoel vast te houden ga jij in bad met een haai of onder de douche met een schildpad. En natuurlijk deel je de foto’s met ons!

Waterdieren die je in 3D kunt bekijken, zijn een zeeduivel, schildpad, octopus, keizerspinguïn en haai.

Wil je liever iets anders in je huis? Kies dan leeuw, tijger, jachtluipaard, egel, eend, wolf, geit, rottweiler, slang, adelaar, bruine beer, alligator, paard, shetlandpony, ara, mops, kat, golden retriever, labrador.

*Om deze nieuwe functie te gebruiken heb je op een iPhone iOS 11.0 of hoger nodig en op Android smartphones 7.0 of hoger. De huidige generatie smartphones beschikt hierover en ook de meeste iPads ondersteunen de functie.

Op het droge! wordt gemaakt door de volgende duikcentra in samenwerking met DuikeninBeeld. Klik op het logo om naar de website van het duikcentrum te gaan.

Logo_Scuba-Academie
Scuba-Connection_logo

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief